Social

#presedinte #vosganian #demitere basescu #anchete parchet

Vosganian, despre anchetele Parchetului: Rezultatul confirma vointa coplesitor majoritara de demitere a lui Basescu

Senatorul PNL Varujan Vosganian comenteaza pe blogul sau personal anchetele Parchetului in cazul voturilor exprimate la referendumul din 2012.

"Asadar, dupa ce au bantuit satele patriei, ca pe vremea colectivizarii, procurorii s-au intors cu 260 de dosare penale. Fireste ca orice fapta de acest fel trebuie pedepsita, indiferent cine e beneficiarul voturilor multiple. Dar cat de 'uriasa' este aceasta frauda in raport cu cele 8,5 milioane de voturi? Ea nu ajunge nici pe sfert la masluirea legendara de la Ambasada Romaniei din Paris unde alegatorii, nici daca erau acrobatii de la Circul Kludsky, n-ar fi putut vota cu miile in aceeasi sectie de votare", a scris Varujan Vosganian pe blog.

"Cat despre fraude, ele trebuie pedepsite. Trebuie vazut daca votantii aceia au facut-o de capul lor sau au fost instigati si de catre cine. Dar de aici pana la a invoca fraudarea alegerilor e o cale la fel de lunga precum cea dintre propaganda desantata si realitate. Rezultatul anchetei peripatetice a Parchetului a confirmat, de fapt, vointa coplesitor majoritara de demitere a lui Traian Basescu", a adaugat senatorul PNL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea