Social

#cea mai atractiva limba #cea mai sexy limba #limbi straine

Vorbesti cea mai sexy limba din lume?

Un sondaj efectuat de aplicatia pentru studierea limbilor straine Babel a relevat ca franceza este cea mai sexy limba din lume, urmata de italiana si spaniola. Un numar de 14.000 de utilizatori din intreaga lume au votat in cadrul analizei.

Majoritatea respondentilor ne-francofoni au ales in cea mai mare parte franceza, 34%, in timp ce italiana a fost aleasa de 24,4% dintre utilizatori, iar spaniola de 15,8%. In ceea ce priveste accentul, tot franceza a fost catalogata ca fiind cea mai sexy.

In tarile francofone insa, italiana a fost aleasa ca fiind cea mai atractiva limba, urmata de engleza. La accent, cel englez este preferat, urmat de cel italian si spaniol.

La polul opus, cele mai putin sexy limbi sunt germana si chineza. Totodata, potrivit acestui sondaj, intre 83 si 95% (in functie de tara) dintre participanti au afirmat ca sunt dispusi sa invete o limba straina din motive sentimentale.

  Sursa foto: Huffington Post

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea