Social

Vopsitul Crin Antonescu ii raspunde chelului Basescu

Ridiculizat de presedintele Traian Basescu ca fiind "baiatul cu nume de floare care isi vopseste parul", deputatul Crin Antonescu arata cu degetul spre chelia prezidentiala.

"Am fost descumpanit cand am vazut ca seful unui stat european face astfel de declaratii pe un post public de televiziune. Si daca m-as vopsi, nu vad care este problema. Este o crima sa-ti vopsesti parul? Din cate stiu eu sunt foarte multe persoane care apeleaza la acest procedeu", a declarat Antonescu.

SUPARAT

Liderul deputatilor PNL crede ca daca presedintele Traian Basescu, care are placerea sa se joace cu multe dosare si informatii, nu are altceva sa-i reproseze, inseamna ca sta bine. "Nu cred ca seful statului a facut acest comentariu din invidie , dar sunt convins ca este foare suparat pe mine. Eu nu obisnuiesc sa comentez aspectul fizic al persoanelor. Nici eu, nici alt coleg liberal, n-am vorbit de coafura domnului presedinte sau de locurile pe unde canta si danseaza", a mai spus Antonescu.



REACTIA PREMIERULUI

Calin Popescu Tariceanu nu a dorit sa comenteze prea mult afirmatiile facute de Traian Basescu la adresa sa. El considera ca afirmatiile presedintelui referitoare la activitatea premierului si a Guvernului sunt nepotrivite si surprinzatoare. "Astfel de apecieri au devenit o moneda curenta", a adaugat premierul, care s-a declarat contrariat de faptul ca Basescu a ales sa faca acuzatii la adresa sa intr-un moment in care Romania este vizitata de comisarul european Olli Rehn.



ACUZE

Traian Basescu a declarat in cadrul emisiunii Marius Tuca Show, difuzata miercuri seara de postul Antena 1, ca regreta desemnarea lui Tariceanu ca prim ministru. El a tinut sa precizeze ca a sperat ca premierul sa faca echipa cu el pentru a lupta impreuna impotriva coruptiei. "Domnul Tariceanu a ales sa faca echipa cu altii", printre care seful statului a admis ca se numara si Dinu Patriciu.



LIBERALII ISI CAUTA CANDIDAT

Liberalul Ludovic Orban, catalogat de Traian Basescu ca fiind "tipul care canta pe mese si face declaratii de razboi presedintelui", considera ca actualul sef al statului nu mai reprezinta aspiratiile alegatorilor PNL. "E timpul sa ne cautam un candidat propriu pentru alegerile prezidentiale din 2009", a precizat el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea