Social

#sedinte decontate psihologie #psiholog

Vom merge la psiholog gratis!

De la 1 iunie, serviciile de psihoterapie vor fi decontate pentru persoanele care isi platesc contributia la asigurarile de sanatate. De asemenea, copiii diagnosticati cu autism vor beneficia de servicii psihologice gratuite.

 

„Pentru prima data, reprezentantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate au inteles importanta serviciilor psihologice. In acest fel, un numar mult mai mare de pacienti vor avea acces la servicii psihologice decontate. Cetatenii pot apela mai usor, mai deschis la serviciile psihologice, iar specialistilor li se deconteaza aceste servicii. De altfel, s-a negociat o crestere a numarului de puncte pentru serviciile psihologice”, a declarat profesorul Mihai Anitei, presedintele Colegiului Psihologilor din Romania (CPR).

Prin urmare, pot merge la psiholog pacientii care primesc trimitere de la un neurolog, diabeticii, persoanele cu probleme de greutate, cei care sufera de cancer sau de boli de sange precum si persoanele care au trimitere de la ORL-ist, ortoped, reumatolog sau nefrolog, se arata in lege.

Sursa foto: dublinsbesthostels.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea