Social

#dan voiculescu # suspendare traian basescu #referendum de suspendare

Voiculescu, despre un nou referendum de suspendare a lui Basescu: Ar fi recomandabil sa aiba loc la inceputul lui noiembrie

Dan Voiculescu, presedintele fondator al Partidului Conservator, este de parere ca o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu este "posibila" si "legitima".

Intr-un interviu acordat Agerpres, fostul senator PC a declarat ca "ar fi recomandabil" ca posibilul referendum de suspendare a lui Basescu sa se desfasoare la sfarsitul lunii octombrie, inceputul lunii noiembrie, in aceeasi zi cu alegerile parlamentare.

"Romanii doresc demiterea lui Traian Basescu, iar articolul 95 din Constitutie permite fara nicio problema declansarea unei noi proceduri de suspendare. Insa, daca se va mai initia o asemenea procedura, ar fi recomandabil sa se desfasoare la sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie, astfel incat referendumul pentru demitere sa poata fi organizat in aceeasi zi cu alegerile parlamentare, din respect pentru cetateni si din ratiuni economice", a afirmat Dan Voiculescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea