Social

Voiculescu a bagat bani grei in rulete

Fostul presedinte al PC Dan Voiculescu ( foto ) a cheltuit o suma importanta de bani, in luna martie a anului trecut, pentru a-si dota subordonatii cu rulete. Liderul conservatorilor a achizitionat instrumente de acest fel in valoare de aproximativ 160 milioane de lei vechi si le-a donat propriului partid.

La vremea respectiva, PC a initiat o campanie intitulata „Metrul lui Voiculescu", menita sa determine alegatorii sa-i masoare dupa fapte, nu dupa vorbe, pe cei care le cer votul. Conservatorii au mai primit o donatie substantiala, in octombrie 2007, de la fostul ministru al comunicatiilor din guvernarea CDR, Sorin Pantis . El a virat in conturile partidului peste o jumatate de miliard de lei vechi, fiind intrecut, in momentul acela, doar de catre Gheorghe Florian Carmen, care a donat aproape opt sute de milioane

de lei vechi.
Potrivit datelor publicate in „Monitorul Oficial" de joi, Dan Voiculescu a cotizat la PC, in perioada februarie-iunie 2007, 174 milioane de lei vechi. In schimb, fostul patron al clubului de fotbal Rapid, George Copos, senator al formatiunii, s-a dovedit mult mai strans la punga. Copos a platit la casieria partidului, in perioada februarie-septembrie 2007, doar 55 milioane de lei vechi, sub forma de cotizatii.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea