Social

"Voi cistiga returul de unul singur"

Portarul formatiei Bayern Munchen , Oliver Kahn, a declarat ca va cistiga "de unul singur" partida cu Real Madrid, din mansa a doua a optimilor Ligii Campionilor.

In minutul 83 al partidei disputate, marti, intre cele doua echipe, la scorul de 1-0 pentru Bayern Munchen , Kahn a scapat in poarta balonul trimis de brazilianul Roberto Carlos, din lovitura libera de la 30 de metri, scorul devenind 1-1.

"Ma simt dator si cei care ma cunosc stiu ca voi face tot ce imi sta in putere. Daca vom fi eliminati din Liga Campionilor din cauza acestui gol, responsabilitatea va fi in intregime a mea. Dar inca nu este cazul. Sint momente cind un jucator este solicitat mai mult in timpul unui meci. Atunci voi cistiga meciul de unul singur", a afirmat, miercuri, capitanul echipei Bayern Munchen, in cadrul unei conferinte de presa.

Portarul echipei germane a declarat ca ar fi trebuit sa retina acea minge . "Trebuia sa retin acea minge, chiar daca nu as fi avut nici miini, nici picioare. Asta este soarta portarilor; asa ceva se poate intimpla oricind. Din acest punct de vedere, lumea se poate schimba intr-o secunda", a subliniat portarul nationalei Germaniei.

Kahn a mentionat ca nu s-a gindit nici un moment la retragere. "Nu intentionez sa pun capat carierei si vreau sa mai joc citiva ani", a spus Kahn. Partida retur dintre Bayern Munchen si Real Madrid se va disputa pe data de 10 martie, in capitala Spaniei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea