Social

#vladimir putin # Vladimir Putin casatorie #vladimir putin divort

Vladimir Putin, casatorie in secret cu fosta gimnasta Alina Kabaeva?

De cateva zile, Rusia freamata, incercand sa afle daca zonurile potrivit carora presedintele Vladimir Putin, 60 de ani, s-a casatorit in secret, cu presupusa sa amanta, fosta gimnasta Alina Kabaeva, 30 de ani, sunt adevarate.

Primele zvonuri au aparut in urma cu o saptamana, iar nunta ar fi avut loc la o manastire din regiunea Valdai, unde Vladimir Putin a participat la o reuniune anuala a Clubului international de dezbateri,

Informatia ca Vladimir Putin s-a casatorit cu fosta gimnasta Alina Kabaeva a fost furnizata pe reteaua de socializare Twitter de catre un rival politic al acestuia, care a scris ca presedintele s-a casatorit intr-o ceremonie religioasa privata, la Manastirea Iver, pe marginea Lacului Valdai, un loc de care presedintele rus se simte foarte apropiat.

Vladimir Putin a divortat de sotia sa Ludmila in luna iunie, dupa 30 de ani de casnicie. Anuntul a fost facut la postul national de televiziune, iar acestia au precizat ca despartirea s-a facut de comun acord, insa anumite voci au dezvaluit ca, de fapt, vinovata de destramarea acestui mariaj ar fi fosta gimnasta, despre care se spune ca i-ar fi daruit si un copil lui Putin.

Sursa foto: cancan.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea