Social

#problema romani #virgil musta #coronavirus #pacienti romani #romani

Virgil Musta vorbeste deschis despre problema care duce la agravarea cazurilor de coronavirus din Romania

Medicul Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a vorbit deschis despre o problema pe care romanii o au si care duce la agravarea rapida a cazurilor de coronavirus.

Acesta sustine ca romanii nu isi fac analizele anuale si nu stiu daca sufera de alte boli. Se cred sanatosi, insa fac cazuri grave de coronavirus din cauza afectiunilor de care sufera fara sa stie.

„Noi nu avem (n.r. – romanii) cultura de a ne verifica sanatatea in mod periodic. Daca s-ar intampla o data pe an de exemplu, sa efectuam controale, s-ar descoperi din timp anumite afectiuni.

Am avut tineri care au venit in spital fara simptomatologie, cu o stare buna de sanatate si in 48 de ore, au inceput sa apara simptome. Au ramas in internare, apoi au mai dezvoltat alt simptom. Dupa aceea, am constatat ca dezvolta o boala severa. Norocul lor a fost faptul ca s-au aflat in spital si s-au putut lua masuri din timp. Daca se intampla acasa, ajungea ca altii, intr-o situatie grava, cand sunt declansate anumite mecanisme si nu mai ai ce sa faci”, a mai declarat Virgil Musta pentru B1.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea