Social

Viorel Moldovan marcheaza din nou pentru Nantes

Atacantul roman Viorel Moldovan a marcat al doilea sau gol in tot atatea meciuri pentru formatia franceza FC Nantes , de la revenirea in Hexagon, in etapa a 21-a din Premiere Division, in partida castigata cu scorul de 4-0 in fata echipei Ajaccio.

Primele doua goluri au fost marcate de Marama Vahirua (9) si Mathieu Berson (12), romanul inscriindu-l pe al treilea (56), in minutul imediat urmator lasandu-i locul gabonezului Shiva N'Zigou, care a si marcat ultimul gol al "canarilor".

La iesirea de pe teren publicul i-a scandat prenumele de mai multe ori, fericit ca echipa si-a regasit golgheterul.

Site-ul oficial il caracterizeaza pe Viorel Moldovan drept "monsieur 100%" in comentariul meciului, pentru altruismul dovedit in punerea colegilor sai in situatii favorabile (chiar daca ratate de acestia).

O alta veste foarte buna de la Nantes este debutul oficial excelent al internationalului roman de juniori Claudiu Keseru (17 ani), care a marcat trei goluri in cele numai 20 de minute jucate pentru echipa de juniori, in primul tur al Cupei Gambardella (numele competitiei nationale), in victoria cu 6-1 la St Andre-des-Eaux, formatia calificandu-se in "32-imi".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea