Social

#inchisoare #sorin ovidiu vantu # sorin ovidiu vantu arestat # mandat de retinere

Vintu, din nou la inchisoare

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si prim-vicepresedintele sindicatului CNSLR Fratia, Liviu Luca, au primit mandate de retinere pentru 24 de ore de la Parchetul General, in dosarul falimentarii Petrom Service.

Ei sunt acuzati ca au falimentat intentionat Petrom Service, ceea ce a dus la un prejudiciu de 83 de milioane de euro Asociatiei Salariatilor, in calitatea lor de actionari minoritari, si de 98 de milioane de euro statului.

Alaturi de cei doi au mai fost retinuti omul de afaceri moldovean Octavian Turcan si afaceristul Gheorghe Supeala. Directorul economic al Petrom Service, Zizi Anagnastopol, a fost si el retinut de anchetatori , devenind a cincea persoana retinuta in acelasi dosar.

In plus, procurorii au decis sa se puna sechestru asigurator pe 81 imobile, din care 46 de terenuri si 5 apartamente, dar si pe mai multe masini de lux , ambarcatiuni , chiar si un bloc de 8 etaje, toate apartinand celor acuzati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea