Social

#vreme #ninge ploaie zapada #anm #temperatura munte rece

Vineri ninge iar!

Daca miercuri si joi vom avea parte de ploi, se pare ca spre sfarsitul saptamanii, vineri, se va lasa din nou cu fulgi de zapada .

Miercuri, vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii, cerul va fi mai mult noros si vor fi precipitatii sub forma de ploaie, anunta Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) pentru perioada urmatoare.

Maximele termice prognozate se vor incadra, in general, intre -2 si 8 grade Celsius, iar minimele intre -5 si 4 grade C.

Joi, temperatura va depasi limitele normale din aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii, mai putin in regiunile vestice, nordice si centrale, unde cerul va fi mai mult noros si local va ploua. In restul teritoriului, se anunta timp mohorat, iar la munte - precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare .

Termometrul va indica cel mult 10 grade C si nu va cobori sub - 5 grade C. Sfarsitul de saptamana va scadea patru-sase grade din maximele termice ale inceputului de saptamana, asadar vineri va aduce ninsoare in toata jumatatea de nord a tarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea