Social

#canicula #temperaturi ridicate #vremea torida

Vine vremea torida. Unde fugim de canicula?

Valul de canicula care a lovit Romania in weekend va poposi timp de cateva zile pe aproape intreg teritoriul tarii. Cateva regiuni scapa insa de temperaturile caniculare, oferind oaze de racoare pentru cei care au norocul sa se afle in aceste locuri.

Luni, temperaturile raman ridicate in intreaga tara, Bucurestiul si zonele din Muntenia fiind expuse unor temperaturi de 36 grade Celsius. In Banat, centrul tarii si in Maramures, ploile mai domolesc din arsita, mercurul din termometre atingand doar 32 de grade Celsius.

Marti, norii se raspandesc in mai multe regiuni ale tarii, potolind un pic arsita de afara. Se anunta 28-29 de grade in Brasov si Timisoara cu ploi frecvente pe intreaga durata a zilei si 30 de grade in zona de nord si nord-vest a tarii, unde sansele de ploaie sunt de asemenea crescute. In Bucuresti, temperatura va atinge 35 de grade Celsius.

Miercuri, regimul termic va suferi o imbunatatire in majoritatea regiunilor Romaniei. 33 de grade Celsius in Capitala si sanse mari de ploaie in a doua jumatate a zilei. Va ploua si in Oltenia, centrul tarii si in Maramures, iar Banatul se va confrunta cu o serie de furtuni de vara. Temperaturile nu vor mai depasi pragul critic de 32 de grade Celsius, in depresiunile montane coborand si pana la 25 de grade.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea