Social

#vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo # vremea in romania #vremea in bucuresti #vremea in tara # vremea in weekend

Vine primavara! Ce temperaturi ne asteata in weekend

Primavara este tot mai aproape, dovada fiind temperaturile ridicate din urmatorul interval. Vremea va fi calduroasa in majoritatea tarii, iar temperaturile sunt in continua crestere. Iata ce ne asteapta in acest weekend.

Vineri, cerul va fi variabil in majoritatea tarii, iar in zonele joase de relief sunt asteptatea ceata si depuneri de polei in cursul serii. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si pe litoral. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat in intervalul precedent, maximele incadrandu-se intre 2 si 12 grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va incalzi usor, iar cerul va fi variabil, cu innorari si ceata spre noapte. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade Celsius.

Sambata, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros, iar precipitatii mixte, slabe cantitativ, vor fi, ziua, pe arii restranse, mai ales in regiunile centrale si nordice, iar seara si noaptea in sud-vest, local in sud si izolat in rest. In schimb, in jumatatea de nord a Moldovei si zona de munte, vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat. in zonele joase de relief, dimineata si noaptea, izolat, se va semnala ceata. Temperaturile minime se vor incadra intre -6 si 2 grade Celsius iar maximele intre 1 si 11 grade Celsius.

In Bucuresti temperaturile se vor situa in normalul perioadei. Cerul va fi partial innorat, iar vantul va adia usor. Temperaturile minime nu vor scadea sub 0 grade Celsius iar maximele vor urca pana la 5 grade Celsius.

Duminica, vremea se va mentine frumoasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va avea innorari, mai accentuate in timpul zilei, cand va ninge in Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali si pe arii restranse in restul masivelor. Noaptea, doar izolat se vor mai semnala ninsori slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari indeosebi pe creste. Regimul termic nu se va modifica semnificativ fata de ziua precedenta, potrivit mediafax.ro.

In Bucuresti cerul va fi mai mult innorat iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime vor scadea pana la 1 grad Celsius, iar maximele vor ajunge pana la 6 grade Celsius.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea