Social

#ninsoare #iarna #bucuresti

Vine ninsoarea in Bucuresti

Bucurestenii ar trebui ca, incepand cu saptamana viitoare, sa se astepte la ce e mai rau, pentru ca iarna isi va intra in drepturi aducand si prima ninsoare . Astfel, potrivit unei adrese trimise de Administratia Nationala de Meteorologie catre Comandamentul de Iarna al Capitalei, in cursul saptamanii viitoare, cel mai probabil miercuri, se va inregistra prima cadere de zapada in Bucuresti.

Din acest motiv, Municipalitatea a intetit intalnirile cu reprezentantii companiilor de salubritate care se vor ocupa cu deszapezirea. Acestia au pus la punct chiar si un plan prin care spera sa se poata evita situatia de anul trecut cand, timp de o saptamana, Capitala a fost aproape paralizata din cauza caderilor masive de zapada. Diferenta in acest an ar consta in faptul ca intre Primaria Generala si cele de sector va exista, cel putin asa sustin autoritatile, o colaborare mai buna, Municipalitatea fiind un adevarat centru de comanda pentru actiunile de deszapezire din sectoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea