Social

#conditii meteo #meteo #starea vremii #vremea

Vine in sfarsit vara? Uite cum va fi vremea la inceputul acestei saptamani!

Soarele nu va poposi prea mult pe cerul Romaniei, de maine ploile urmand sa isi faca aparitia in mai multe zone ale tarii. Nivelul termic se va mentine in cote normale pana miercuri, temperaturile osciland intre 24-29 de grade pe teritoriul tarii.

Luni, doar vestul tarii se va confrunta cu unele ploi cu caracter local, restul tarii fiind expus razelor soarelui. Temperatura va fi cuprinsa intre 24 si 30 de grade Celsius, sudul tarii fiind mai "incins" de soare.

De maine, ploile revin afectand aproape tot teritoriul tarii. Soarele va mai straluci doar in Dobrogea, ferindu-i pe turistii de pe litoral de amenintarea picaturilor de ploaie. In nordul si nord-estul tarii, ploile vor fi insotite de descarcari electrice si caderi de grindina.

Miercuri, norii se vor muta pe zona centrala si in jumatatea sudica a Romaniei, Oltenia fiind amenintata de vijelii puternice si averse de ploaie. Temperatura inregistrata de termometre va fi de 23-26 grade Celsius.

Sursa foto: stiri.tvr.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea