Social

#ninsori #weekend #iarna

Vine iarna! Unde va ninge in acest weekend

Weekendul vine cu vreme rece si temperaturi deosebit de scazute, de pana la -10 grade Celsius.

 

Meteorologii anunta ninsori si depunerea primului strat de zapada din acest sezon.

Depunerile de zapada ar putea sa se depuna chiar in cantitati consistente in anumite zone din tara. Zapada se va asterne si in zonele mai joase de relief, nu doar in zonele montane. 

"Un prim episod de iarna se va produce incepand cu orele dupa amiezei, va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane. Se va depune strat de zapada chiar consistent, ninsori vor fi si in zone mai joase, Transilvania, dar si precipitatii mixte in zone din Moldova. 

Temperaturi mult mai coborate fata de ieri, astazi maxime cuprinse intre 4 si 10 grade. Vantul se va intensifica temporar, cel mai frig va fi in timpul noptilor cand temperaturile minime vor deveni negative, intre -10 si 0 grade.

Sunt asteptate ninsori nu numai la munte, carosabilul va fi alunecos, cu siguranta vom avea nevoie de cauciucuri specifice sezonului rece", a explicat meteorologul Meteorologul Mihai Hustiu, pentru Realitatea PLUS. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea