Social

#ninsori #vremea #vreme rece

Vin ninsorile. Ce temperaturi ne asteapta saptamana aceasta!

Vremea se raceste incepand de saptamana viitoare. Temperaturile scad in majoritatea regiunilor tarii, iar in unele zone se va fi lapovita si ninsoare. 

Sunt asteptate precipitatii sub forma de ploaie in regiunile sudice si sud-estice si lapovita si ninsoare la munte. 

Vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare la munte, ploaie in regiunile sudice si sud-estice si local, predominant sub forma de ploaie, in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in sud-est si izolat în rest.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 15 grade, mai ridicate in Baragan si Dobrogea, pana spre 22...23 de grade.

Luni, vremea se va raci si in regiunile sud-estice astfel ca, la scara intregii tari, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii noiembrie.

Vor fi ploi, dar in nord, nord-vest si centru, trecator, se vor semnala si lapovite sau ninsori, in timp ce la munte vor predomina ninsorile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 14 grade, cele mai ridicate fiind pe litoral.

Marti, vremea va fi in general inchisa, iar valorile termice se vor situa in jurul celor caracteristice acestei perioade, cu exceptia regiunilor nord-estice, unde vor fi mai coborate. 

Cantitatile de apa vor fi izolat mai insemnate in jumatatea de sud a teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea si mai ales pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1...2 grade in jumatatea de nord a Moldovei si 15...16 grade in sudul litoralului. Izolat vor fi conditii de ceata.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea