Social

#dosarul Turceni #Victor-Viorel Ponta #victor ponta dna #Victor Ponta evaziune fiscala #victor ponta

Victor-Viorel Ponta, trimis in judecata!

 

 

Astazi, premierul Romaniei, Victor Ponta, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, alaturi de alte patru persoane, intre care senatorul Dan Sova si directorul Complexului Rovinari.

 

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata, in stare de libertate, pe Victor Ponta, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel", in prezent prim-ministru, fiind acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata (17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor.

Dan-Coman Sova, avocat coordonator al Societatii Civile de Avocati "Sova si Asociatii", in prezent senator, va fi judecat, pentru trei infractiuni de complicitate la abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru altul, fals in inscrisuri sub semnatura privata (17 infractiuni), evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani. Sova a fost trimis in judecata sub control judiciar.

In acelasi dosar au fost trimisi in judecata, in stare de libertate, Laurentiu-Dan Ciurel, la data faptelor director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA (CER), Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni (CET), si Laurentiu-Octavian Graure, la data faptelor director economic al CET.

Sursa foto: europafm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea