Social

#Victor Socaciuinternat covid #Victor Socaciu internat #Victor Socaciu in spital #Victor Socaciu covid #victor socaciu #coronavirus

Victor Socaciu, in stare grava la spital dupa ce s-a infectat cu Covid-19

Indragitul cantaret Victor Socaciu s-a infectat a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19 si a ajuns in stare grava la spital. Acesta s-a infectatla scurt timp dupa ce a participat la un festival organizat chiar de el.

 

Artistul a fost diagnosticat in urma cu doua zile, insa plamanii acestuia sunt puternic afectari si a fost transportat la spital. Starea artistului este cu atat mai grava cu cat acesta sufera de diabet, iar in trecut a suferit o interventie pentru un transplant renal.

Cu doar cateva zile inainte de a fi testat pozitiv, artistul organizase la Breaza festivalul „Om Bun”, care are loc in fiecare an, din 1991. 

Organizatorii, printre care si Victor Socaciu, au tinut cont de regulile impuse de autoritati, iar evenimentul s-a desfasurat in mare parte in mediul online. Cu toate acestea, in sala s-au aflat aproximativ 20 de persoane.

„Nu am amanunte despre cum se simte. Stiu ca a avut febra, si-ar fi facut un test care ar fi iesit negativ, si practic a intarziat internarea in spital. Asta stiu. Nu am alte amanunte”, a afirmat Ducu Bertzi, potrivit digi24.ro.

Sursa foto: spynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea