Social

#victor ponta #declaratie victor ponta #victor ponta dna

Victor Ponta: "Telefoanele mele sunt ascultate"

Victor Ponta, seful guvernului, este foarte suparat din cauza faptului ca DNA-ul i-a ascultat convorbirile telefonice si ca le-a trimis ulterior presei.

Cei de la DNA il urmareau pe procurorul George Balan, dupa ce acesta a fost acuzat de faptul ca a negociat functii cu USL. Totusi, Victor Ponta sustine ca el si George Balan nu au discutat niciodata despre acest lucru. Seful guvernului recunoaste ca el si Balan sunt prieteni de familie si ca au avut o intalnire in februarie, cand nu stia ca va fi prim-ministru.

Ponta este enervat de faptul ca cei de la DNA nu l-au intrebat daca il cunoastea pe Balan si ca au preferat sa ii asculte telefoanele si ca au publicat aceasta conversatie, care oricum este neimportanta.

„Puteau sa ma intrebe, "domne, il cunosti?". Il cunosc, ne cunoastem foarte bine, familiile, copiii. Am avut o intalnire in februarie, dar habar nu aveam ca o sa fiu prim-ministru. Nu mi-a propus nimic. Nu era nimic impotriva legii ca el sa candideze la o functie. Nu am vorbit niciodata asa ceva, sa il ajut pe el sa ajunga in functii. Fiind prietenul meu, stia ca nu poate sa ajunga in nicio functie. De aia am fost asa linistit si am spus sa dea convorbirile mele”, a declarat Ponta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea