Social

#victor ponta #plagiat #premier #doctorat

Victor Ponta renunta! Ce l-a facut sa ia o astfel de decizie neasteptata

Premierul Victor Ponta a anuntat ca i-a trimis o scrisoare rectoratului Universitatii Bucuresti in care il informeaza asupra faptului ca renunta la titlul de doctor in drept acordat in anul 2003 de catre Universitatea Bucuresti.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, prim-ministrul arata ca acesta este un gest pe care trebuia sa-l faca mai demult, inca din momentul aparitiei acuzatiilor publice cu privire la teza sa de doctorat. Sustine ca nu a facut-o intrucat s-a considerat de buna credinta in argumentele sale la momentul aparitiei contestarii si nu a vrut sa amestece planul pur profesional cu cel politic, informeaza Mediafax.

Victor Ponta sustine ca, dupa ce va parasi viata politica, isi doreste sa initieze un nou demers doctoral, "respectand toate standardele si cerintele de la acel moment".

In 2012, revista "Nature" publica dovezile de plagiat in cazul lucrarii de doctorat a premierului Victor Ponta privind Curtea Penala Internationala. Din acel moment s-a starnit un imens scandal.

Sursa foto: obiectiv.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea