Social

#roberta anastase #politica #camera deputatilor #vasile blaga #victor ponta

Victor Ponta: Reinstalarea lui Blaga si Anastase inainte de alegeri este ceva de ras

Victor Ponta, presedintele PSD, sustine ca nu va lua in calcul reanalizarea, in urma deciziei de miercuri a Curtii Constitutionale, a hotararii prin care Vasile Blaga a fost inlocuit la conducerea Senatului.

Liderul social-democrat spune ca reinstalarea inainte de alegeri a lui Vasile Blaga sau a Robertei Anastase in fruntea Senatului, respectiv Camerei Deputatilor, nu poate fi decat "ceva de ras".

"Din punct de vedere politic, ca isi reia o luna functia domnul Blaga sau doamna Anastase nu poate fi decat ceva de ras pentru cei de la PDL. Avem alegeri pe 9 decembrie si noul Parlament isi va alege noii presedinti, apartinand majoritatii, evident", a declarat Ponta la Romania TV.

Intrebat daca prin declaratiile sale da de inteles ca Crin Antonescu ar putea fi presedinte al Senatului si dupa alegerile parlamentare din decembrie, Victor Ponta a raspuns ca acest lucru este foarte posibil. El a explicat ca in acordul USL se stabilieste ca PSD ofera candidatul pentru sefia Camerei Deputatilor, in timp ce pentru conducerea Senatului candideaza un reprezentant al Aliantei de Centru-Dreapta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea