Social

#program #aprilie #conducere #congres PSD #mod de actiune

Victor Ponta: Propun organizarea Congresului PSD pe 20 aprilie

Victor Ponta, presedintele PSD, a anuntat luni ca formatiunea pe care o conduce va organiza un congres extraordinar pe data de 20 aprilie. La Congresul PSD urmeaza sa fie aprobat programul politic al partidului si va fi aleasa o noua conducere.

"Avem Congres. Va spun de pe acum, nu e nicun secret, o sa propun data de 20 aprilie pentru Congresul PSD. O sa fie un congres mult mai bun decat congresele de dupa ce pierdeam alegerile, ca atunci, sigur, erau suparari, erau eventual polite de platit. De data asta cred ca nu se pune problema de a indeparta pe cineva, ci de a a pregati partidul ca acesta sa existe si sa actioneze nu independent, dar separat de Guvern", a spus Ponta.

Seful Executivului a subliniat ca PSD nu trebuie confundat cu Guvernul. El a explicat ca viata partidului nu se rezuma doar la Guvern, ea inseamna "alesii nostri locali, militantii nostri si cei care ne-au votat si ne voteaza".

Sursa foto: ziarulatac.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea