Social

# usl #motiune de cenzura #victor ponta #guvernare usl

Victor Ponta: Nu exclud varianta intrarii USL la guvernare daca motiunea de cenzura va fi adoptata

Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat, joi, ca nu exclude posibilitatea ca USL sa intre la guvernare in cazul in care motiunea de cenzura va fi aprobata. El a precizat ca tara nu trebuie sa ramana neguvernata nici macar o zi dupa eventuala demitere a Guvernului Ungureanu.

"Motiunea USL este una constructiva. Nu doar vrem sa dam jos Guvernul Ungureanu, vrem sa explicam ce trebuie facut in urmatoarele sase luni. (...) In momentul in care avem o motiune constructiva, inseamna ca avem si o alta solutie, pe care o propunem. (...) Intr-un minut dupa ce avem rezultatul, va spunem care e propunerea pe care noi o vom face presedintelui la consultarile pentru formarea unui nou Guvern", a spus Ponta, citat de Mediafax.

Motiunea de cenzura, intitulata "Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!", a fost depusa de USL in urma cu o saptamana. Textul motiunii a fost citit luni seara in plenul Parlamentului, iar azi, de la ora 9.00, vor avea loc dezbaterea si votul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea