Social

#mona pivniceru #victor ponta #ministru justitiei

Victor Ponta: Mona Pivniceru nu renunta la postul de ministru al Justitiei

Premierul Victor Ponta, a declarat, joi, la Slatina, ca Mona Pivniceru i-a spus ca nu renunta la postul de ministru al Justitiei si nu isi anuleaza demisia din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Premierul a precizat ca in aceste conditii nici el nu-si va retrage propunerea privind numirea lui Pivniceru la conducerea Ministerului Justitiei.

Intrebat daca a discutat cu Mona Pivniceru, Victor Ponta a raspuns: "Da, am discutat si mi-a spus ca nu renunta la postul de ministru (n.r. - al Justitiei), si nici nu isi retrage demisia din Consiliul Superior al Magistraturii, astfel incat nici eu nu-mi retrag propunerea de ministru".

Postul Romania TV a publicat, joi, cateva imagini in care judecatoarea Mona Pivniceru intra in masina lui Andrei Nastase, fiu cel mare al lui Adrian Nastase, fostul premier fiind inchis la Penitenciarul Jilava, in urma condamnarii la doi ani de detentie in dosarul "Trofeul Calitatii".

Contactata de gandul.info, Pivniceru a declarat ca nu stia ca masina respectiva era a lui Andrei Nastase. Ea a mai spus ca pana luni, 20 august, se va gandi daca va accepta postul de ministru al Justitiei.

Sursa foto: nasul.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea