Social

#guvern #victor ponta #dan mihalache #secretar general adjunct

Victor Ponta l-a destituit pe Dan Mihalache, secretarul general adjunct al Guvernului

Dan Mihalache, secretarul general adjunct al Guvernului, a fost destituit, marti, de premierul Victor Ponta, in locul sau fiind numita Andreea Lambru. Potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax, Ponta a luat aceasta decizie in urma consultarilor cu Crin Antonescu, presedintele PNL.

Aceleasi surse spun ca motivul pentru care Ponta l-a demis pe Mihalache il reprezinta recentele sale declaratii. Fostul secretar general adjunct al Guvernului declarase ca, daca parteneriatul strategic romano-american depinde de Agentia Nationala de Integritate, atunci "mai bine fara".

Dan Mihalache respinge insa ideea conform careia inlocuirea sa ar fi avut legatura cu declaratiile antiamericane. El spune ca a avut discutii cu Victor Ponta si Crin Antonescu, in urma carora s-a convenit ca este nevoie sa ocupe o alta functie decat cea din Secretariatul General al Guvernului (SGG).

Saptamna trecuta, ANI a anuntat ca, in urma evaluarilor, s-a constatat ca Dan Mihalache, secretarul general adjunct al Guvernului, s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 10 mai - 8 iunie 2012. El a ocupat simultan atat functia din SGG, cat si cea de administrator al societatii SC DIB MEDIA CONSULTANCY SRL.

Sursa foto: romanialibera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea