Social

#victor ponta #inlocuire #emil boc #traian băsescu

Victor Ponta: In martie scapam de Basescu si Boc

Victor Ponta, presedintele PSD, este de parere ca martie 2011 va luna in care Romania va avea parte de schimbari majore, informeaza realitatea.net.

"Pana in martie 2011, incercam cu Crin Antonescu, cu PNL, sa netezim ceea ce a aparut in acest an. Martie este o luna buna sa schimbam Guvernul si sa il schimbam pe Basescu. Sa scapam Romania de Traian Basescu si Emil Boc este absolut esential. Nu cred ca in Romania nu exista o multime de politicieni de o mie de ori mai buni si de o mie de ori mai putin nocivi decat Basescu si Boc", a declarat Victor Ponta in cadrul emisiunii Zona de Impact de la Realitatea TV.

Liderul social-democrat sustine ca daca Traian Basescu si Emil Boc nu vor fi schimbati cat mai repede, Romania va intra intr-un colaps total : "Luna martie, aprilie, mai sunt lunile in care oamenii vor trece dincolo de limita suportabilitatii. Pe de alta parte, practic banii si primele, cu care ii mai tin cei de la Putere, se vor termina. In primul semestru se termina. Ii termina si Boc si Udrea. Bazat pe cifre, pe date, pe analize, va spun ca Romania, cu Basescu si cu Boc, va intra intr-un colaps total daca nu ii schimbam cat mai repede".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea