Social

#ordonanta #candidatura #prezidentiale #crin-antonescu #victor ponta

Victor Ponta ar putea candida la presedintie in 2019

Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat ca nu-si va depune candidatura la alegerile prezidentiale din 2014, el urmand sa-l sprijine pentru functia de presedinte pe liderul liberal Crin Antonescu. In schimb, are in vedere o eventuala candidatura la prezidentialele de peste 6 ani.

Intrebat aseara la postul B1 TV daca se gandeste sa candideze la alegerile din 2019 sau 2024, premierul Ponta a raspuns: "Nu as fi om politic daca as spune: nu, niciodata. Mai e insa foarte mult. Pe de alta parte, in 2024, eu o sa am 52 ani. După parerea mea, un presedinte de tara trebuie sa fie peste 50 ani".

In ceea ce priveste o posibila candidatura la prezidentialele din 2014, Victor Ponta a fost extrem de categoric: "In 2014, categoric nu".

Tot aseara, premierul Ponta a anuntat ca ordonanta de urgenta care reglementeaza majorarea cu 16% a taxelor si impozitelor locale urmeaza sa fie publicata maine in Monitorul Oficial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea