Social

Victor Piturca s-ar putea retrage din fotbal

In culmea gloriei, selectionerul Victor Piturca si-a anuntat retragerea, nu inainte de a spera la o prestatie foarte buna la Europenele din iunie, si intr-o eventuala calificare la Mondialele din 2010.

 “O sa mai antrenez inca 4-5 ani si o sa ma las. Nu cred ca mai poate exista o motivatie pentru mine”, a spus Piturca.

De numele lui Victor Piturca se leaga ultimile succese ale echipei nationale: doua calificari la Campionatele Europene in 2000 si 2008, si alte victorii mari in fata unor echipe foarte puternice cum ar fi, Portugalia si Olanda.

La aceste performante se adauga si un campionat castigat cu Steaua si o calificare la Campionatele Europene cu echipa nationala de tineret.

„In Liga I nu o sa mai antrenez. Dupa ce o sa plec de la echipa nationala, voi accepta doar propunerea unei echipe de top dintr-un campionat puternic din Europa”, a declarat Piturca pentru ziarul Click.

Selectionerul se retrage, dar nu pleaca pur si simplu fara sa lase nimic in urma: pe fiul sau Alexandru Piturca de care este extrem de mandru.

“Sunt multumit, insa astept mai mult de la el. Intr-o echipa conteaza foarte mult ca varful sa fie in forma. S-a vazut ca si Pandurii au mers bine pentru ca el a marcat. Oricum, toata echipa lor a jucat bine in acest retur, nu doar el sau Iordache”, a mai spus Piturca.

Dar pana la retragere mai este mult, si echipa noastra impreuna cu Piturca vor trece printr-un examen foarte important, Campionatele Europene din Iunie.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea