Social

#victor piturca #frf #demitere #mircea sandu #absenta #mircea lucescu

Victor Piturca, demis de FRF

Selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, a fost demis, astazi, de Comitetul Executiv al FRF. Piturca a lipsit de la sedinta, dar l-a trimis pe secundul Stefan Iovan.

Dumitru Dragomir , seful LPF, a confirmat informatia si a anuntat ca urmeaza numirea unui inlocuitor. Numele cel mai vehiculat este Mircea Lucescu, antrenor la Sahtior. Lista ii mai include pe Gheorghe Hagi , Ladislau Boloni , Razvan Lucescu, Dan Petrescu, Mircea Rednic, Ioan Andone si Cosmin Olaroiu .

Contractul lui Piturca stipuleaza ca, in cazul unei demiteri , va primi suma 600.000 de euro. Federatia ii ofera doar 250.000 euro tehnicianului.
In contract, singura cauza de demitere fara recompensa este sansa matematica de calificare 0 a echipei nationala, care momentan este de 0,63%.

Demiterea lui Piturca a inceput sa fie mentionata dupa infrangerea cu Lituania, de la Cluj. Egalul cu Franta a fost urmat de infrangerile cu Serbia si Austria si i-a pecetluit soarta selectionerului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea