Social

#sorana carstea #tenis #clasament #victor_hanescu

Victor Hanescu are in acest moment cea mai buna clasare din cariera

Victor Hanescu a ajuns pe cea mai buna pozitie din cariera sa. Clasamentul ATP il arata pe roman pe locul 32, cea mai buna clasare de pana acum. In partea feminina Sorana Carstea se afla pe locul 40, in timp ce la dublu cel mai bine stau monica niculescu la feminin si Horia Tecau la masculin.    

In ultima luna Hanescu a urcat o pozitie in ierarhia mondiala ATP si se afla pe locul 32, acumuland 1.536 de puncte. Potrivit Realitatea TV, aceasta este cea mai buna clasare pe care a reusit-o pana acum in cariera. Un alt roman aflat in primii 100 de tenismeni din lume este Victor Crivoi, care se afla pe locul 99.

In ce priveste clasamentul feminin, cel mai bine clasata tenismena romanca este Sorana Carstea, aflata pe locul 40, cu 1.420 de puncte. Urmatoarea romanca din clasament este Monica Niculescu, care se afla pe locul 59, in timp ce Edina Gallovits a urcat pana pe 78.

La dublu, Horia Tecau sta cel mai bine, el aflandu-se pe locul 73, in timp ce la feminin cea mai buna romanca este Monica Niculescu, care se afla pe locul 31.

In fruntea clasamentului mondial, lucrurile au ramas neschimbate. Spaniolul Rafael Nadal este in continuare lider, fiind urmat de marele sau rival, elvetianul Roger Federer,  si de britanicul Andy Murray, pe pozitia a treia. La fete, primele pozitii sunt ocupate de Dinara Safina (Rusia), Serena Williams (SUA) si Venus Williams (SUA).

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea