Social

# datorii uriase intretinere # vica blochina evacuata #apartament de lux #vica blochina

Vica Blochina a fost evacuata din apartamentul de lux. Ce datorii uriase stransese la intretinere

Vica Blochina, fosta amanta a lui Piturca, la un pas sa ramana pe drumuri. Din cauza datoriilor uriase pe care le-a strans la intretinere, blonda impreuna cu fiul ei au fost evacuati din apartamentul de lux in care locuiau. Aceasta locuinta era cadou de la Victor Piturca.

 

Fosta balerina a strans datorii uriase la intretinere, aproximativ 13.309,35 de lei datorie (2.680 de euro). Asociatia blocului in care a locuit aproape 14 ani i-a intentat patru procese, trei dintre acestea ajungand la sentinta finala.

Astfel, fosta amanta a lui PIturca a fost evacuata din apartementul care valoreaza peste 350.000 de euro. Acesta a fost scos la licitatie pentru suma de 994.053 de lei (198.810 euro).

Apartamentul are trei camere, doua balcoane si peste 125 mp. Mai mult, Vica si-ar fi renovat casa chiar de curand.

Din 2007 ne-am mutat. Eu iubesc casa, imi place sa stau acasa si imi place sa ma simt bine. Renovarea a tinut vreo 3 luni de zile.

Acest tablou este cu Angelina Jolie facut de Craioveanu. Eu iubesc tablourile si imi plac lucrurile valoroase. Acesta este tot al unui pictor roman, l-am cumparat in 2006 cu 1.500 de euro. In cateva luni a ajuns sa coste 5.000 de euro.

Eu intotdeauna mi-am dorit sa am o casa alba, imi plac culorile deschise si calde. Peretele asta l-am construit pentru a-mi face un dressing, pentru ca nu aveam niciodata unde sa-mi pun lucrurile. Am pastrat candelabrele de cristal, iar vitrina din fata am adus-o din Asia. Am adus antichitati de peste tot din lume.

La mine se mananca tot timpul din vesela de cristal sau din portelan. Eu nu pot sa mnanc din farfurii de unica folosinta”, spunea Vica Blochina intr-un interviu, la un post de televiziune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea