Social

#deces #ciuperci #bacterii #arsuri #spital #barbat transferat belgia

Vesti triste! A murit romanul cu arsuri transferat in Belgia

Romanul in varsta de 51 de ani care a fost transferat in Belgia a murit. Acesta a suferit arsuri prin electrocutie pe 64% din suprafata corpului si politraumatism prin cadere de la inaltime.

 

Acesta a fost transferat pe 29 ianuarie la Centre des Grands Brules – Institut Medical de Traumatologie et de Readaptation (IMTR) din cadrul Grand Hospital de Charleroi din Loverval, din Belgia, cu o aeronava militara.

Cand a ajuns la spitalul din Belgia, medicii au descoperit ca a contactat din spitalele din Romania o ciuperca si trei bacterii.

Dupa tragicula ccident barbatul a fost dus la Spitalul clinis Judetean de Urgenta Constanta. A fost transferat apoi la  Spitalul Clinic Judetean de Urgente „Sfantul Spiridon” din Iasi. Apoi, a fost adus la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti, inainte de a fi trimis in Belgia.

Sotia barbatului a declarat pentru digi24 ca regreta ca nu a facut public cazul mai devreme, deoarece poate, in acest fel, ar fi avut sanse sa plece mai devreme din tara. Aceasta a mai specificat ca a asteptat atat de mult deoarece a avut incredere in sistemul din tara.

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat ca a trimis Corpul de control la cele trei spitale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea