Social

#prognoza Bucuresti #prognoza #meteo

Vesti proaste de la meteorologi! Ce vreme se anunta in Capitala

Urmatoarele zile nu vor fi pe placul bucurestenilor, cel putin din punct de vedere al vremeii. Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Capitala!

Incepand din aceasta seara, de la ora 20, si pana maine, 24.01.2019, temporar va ploua slab, iar vantul se va intensifica treptat, astfel ca dimineata va atinge la rafala viteze, in general de 40...45 km/h, favorizand in unele cartiere formarea poleiului sau a ghetusului. Temperatura minima va fi de 0…1 grad.

De maine, 24.01.2019, ora 8, si pana pe 25.01.2019, ora 8, in cea mai mare parte a intervalului, vantul va continua sa prezinte intensificari cu viteze la rafala in general de 50…55 km/h, va ploua (in jur de 6…12 l/mp) si temporar, mai ales la periferia orasului, probabilitatea de aparitie a poleiului sau a ghetusului va fi ridicata. in dimineata zilei de vineri, 25 ianuarie, vantul va diminua in intensitate – rafale in jur de 35…45 km si este posibil sa se semnaleze precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare. Temperatura maxima va fi in jur de 1 grad, iar cea minima va fi de -2…-1 grad.

In intervalul 25.01.2019, ora 8 – 25.01.2019, ora 20, temporar vor mai fi precipitatii, dar slabe cantitativ, cel mai probabil sub forma de lapovita si ploaie, indeosebi dimineata, cand vor mai fi conditii de polei sau ghetus. Vantul va sufla cu rafale de pana la 40...45 km/h. Temperatura aerului va creste usor si treptat de la valori in jurul a 0 grade dimineata spre 2 grade, in seara zilei de vineri. 

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea