Social

#busu #florin busuioc # stare Florin Busuioc

Vesti noi despre Florin Busuioc! Iata ce spun medicii

Florin Busuioc se simte mai bine! Starea de sanatate a indragitului prezentator s-a imbunatatit in ultima vreme si acesta urmeaza sa fie externat. Potrivit unor surse medicale din cadrul Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitala, prezentatorul se simte din ce in ce mai bine, iar in scurt timp va fi externat.

Despre Florin Busuioc s-a scris zilele trecute ca ar urma sa fie operat din nou pe inima. Medicul Paul Trasca, unul din medicii care l-au operat de urgenta la Spitalul Judetean din Craiova pe Florin Busuioc, a explicat pentru Click.ro de ce colegii de la Instituitul de Boli Cardiovasculare ar fi luat in calcul varianta montarii unui al doilea stent actorului.

Acesta a dezvaluit ca vedeta TV avea si alte probleme la inima. „Este adevarat ca domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sange de la inima, care nu erau insa de operat in acel moment de urgenţa, de infarct acut. Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca sa salvam pacientul. Nu ştiu exact ce startegie au acum colegii de la C.C. Iliescu dupa evoluţia pacientului”, a explicat medicul Paul Traşca pentru Click!

Busu se pregateste sa revina la TV

Insa, acum celebrul actor se simte mult mai bine si urmeaza sa fie externat. Mai mult, se pare ca Busu se gandeste chiar sa se intoarce la munca, la Pro TV.

Surse medicale sustin ca fumatul excesiv l-ar fi adus pe Busu in aceasta situatie. Cert este ca prezentatorul ar fuma un numar mare de tigari pe zi. Potrivit specialistilor, fumatul este unul dintre cei mai importanti factori de declansare a infarctului miocardic, conform Click.ro.

Sursa imagine: Pinterest.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea