Social

#taxe #impozite #romani #plata online

Vesti bune pentru romani! Toate taxele si impozitele, platite online

Romanii vor uita in curand de statul la coada pentru a-si plati taxele si impozitele. In curand, ghiseul.ro va deveni locul unic de plata pentru toate darile si facturile romanilor, potrivit anuntului facut de Ministrul Finantelor, Seful ANAF si Ministrul Comunicatiilor.

Incepand din luna martie, oricine isi poate face cont pe ghiseul.ro, fara a fi nevoiti sa se deplaseze la Directia de Taxe, pentru a-si ridica parola. Ca metoda de siguranta, fiecare persoana trebuie sa introduca datele cardului, iar la final va primi pe e-mail parola si userul.

In momentul de fata pe ghiseul.ro, sunt 248 de primarii, iar in curand va fi si ANAF-ul, potrivit stirileprotv.ro.

"Avand in vedere numarul mare de solicitari privind plata taxelor online, ANAF a demarat procedurile si speram ca, din toamna, acest lucru sa fie posibil cel putin la nivelul persoanelor fizice", a precizat Anca Dragu, ministrul Finantelor.

Si romanii care sunt plecati peste hotare, care au carduri emise in tara respectiva vor putea sa-si plateasca darile online, incepand din toamna.

Mai mult, romanii sceptici, care prefera inca sa se deplaseze la ghiseu pentru a-si plati taxele, vor putea plati din toamna si cu cardul, nu doar cash.

Sursa foto: mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea