Social

#stimulent nou-nascuti #nou-nascuti #parinti

Vesti bune pentru parinti! 2.500 de lei pentru fiecare nou-nascut din Bucuresti!

De astazi, 3 iulie, proaspetii parinti din Bucuresti primesc un stimulent financiar de 2.500 de lei pentru fiecare nou nascut, indiferent daca s-a nascut in maternitate de stat sau privata.

Stimulentul va fi acordat pentru copiii nascuti incepand cu data de 26 iunie 2017.

Pentru acordarea stimulentului financiar, cel putin unul dintre parinti trebuie sa aiba domiciliul sau rezidenta in municipiul Bucuresti si nasterea sa fi fost inregistrata intr-o maternitate de pe raza municpiului Bucuresti (publica sau privata).

Parintii trebuie sa se prezinte cu urmatoarele acte, in termen de maxim o luna de la data nasterii copilului:dosar cu sina

  • certificatul de nastere al copilului, original si copie sau nr. de inregistrare care contine CNP-ul copilului de la Biroul de inregistrare nasteri de la Oficiul de Stare Civila, in cazul in care nu s-a eliberat certificatul de nastere (dosarul se completeaza cu copie certificat nastere copil imediat ce este emis, cel mai tarziu in data in care se vireaza stimulentul)
  • biletul de iesire din spital/certificat medical constatator al nasterii emis de catre unitatea sanitara (copie)
  • actul de identitate al parintilor, original si copie
  • extras de cont pentru efectuarea viramentului bancar (Extrasul de cont se obtine de la banca unde este deschis contul, eliberandu-se pe loc)
  • cerere tipizata (se completeaza la locatiile de depunere sau se poate veni cu ea completata, dupa ce se descarca de pe site-ul www.dgas.ro).
  • declaratie de consimtamant (se completeaza la locatiile de depunere sau se poate veni cu ea completata, dupa ce se descarca de pe site-ul www.dgas.ro).

Cererile vor fi depuse la:

  • sediul Centrului de Informare si Consiliere pentru Cetateni din Sos. Stefan cel Mare, nr. 38, sector 2
  • si la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti din str. Foisorului, nr.56-58, sector 3, de luni-vineri intre orele 9:00 – 15:00. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea