Social

# masuri de relaxare bucuresteni # masuri de relaxare #bucuresti

Vesti bune pentru bucuresteni! Masuri de relaxare incepand de maine. Anuntul facut de Alin Stoica

Vesti bune, inainte de Paste, pentru bucuresteni! Se anunta noi masuri de relaxare incepand de maine. Magazinele vor functiona pana la ora 21:00, inclusiv in weekend, si se redeschid salile de fitness.

 

Alin Stoica, prefectul Capitalei, a declarat astazi, inaintea sedintei Comitetului pentru Situatii de Urgenta, ca ridicarea restrictiilor privind programul magazinelor se va aplica incepand de vinerea viitoare, iar salile de sport se vor redeschide de maine.

„Masurile privind programul magazinelor se vor aplica incepand de vinerea urmatoare, iar pentru sali, probabil de maine, daca vom lua decizia in sedinta”, a spus prefectul Capitalei.

Referitor la redeschiderea restaurantelor in Capitala, Alin Stoica a declarat: „Restaurantele... dupa ce indicele va cobori sub 3 cazuri la mie. Asta ar putea sa se intample probabil intr-o saptamana”.

Rata de infectare COVID a scazut sub 3,5 la mie in Bucuresti, potrivit datelor furnizate de Directia de Sanatate Publica.

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea