Social

# majorare alocatii #alocatii #majorare pensii #pensii

Vesti bune! Cand vor fi majorate pensiile si alocatiile. Anuntul clar facut de premierul Romaniei

 

Vesti bune din partea premierului Florin Citu! Pensionarii si copiii se vor bucura! Astfel, dupa ce majorarea alocatiilor a fost amanata anul acesta, la inceputul anului 2022, copiii se vor putea bucura de o noua marire a alocatiilor, potrivit anuntului facut de curand de seful Guvernului.

Acesta a spus ca alocatiile pentru copii si pensiile vor creste la inceputul anului 2022, insa procentul de majorare a acestora nu a fost inca stabilit.

Mai mult decat atat, premierul a spus ca si-ar dori ca a alocatiile si pensiile sa creasca la inceputul fiecarui an, insa acest lucru depinde de cresterile economice si de inflatia pe care Romania le inregistreaza.

”Alocatiile vor creste la inceputul anului 2022. La fel si punctul de pensii. Toate vor creste la inceputul anului 2022 si vor creste, de acum incolo, la inceputul anului. Preferinta mea este de a avea o formula clara si transparenta ca in fiecare an sa creasca cu un anumit procent, care sa tina cont de cresterea economica, de inflatie si asa mai departe. Nu vreau sa folosim aceste chestii, si cresterea alocatiilor, si cresterea pensiilor si salariul minim pe economie, in scop politic. Mie mi se pare ca aici este un cinism de care PSD s-a folosit foarte mult in ultimii ani si eu nu sunt de acord cu asa ceva”, a afirmat premierul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea