Social

# medici nevaccinati #pierdere loc de munca #ministrul sanatatii #medici

Veste crunta pentru medicii care nu vor sa se vaccineze. Ar putea ramane fara loc de munca. Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii a facut un anunt crunt pentru medicii care refuza sa se vaccineze anti-covid. Potrivit acestuia, cadrele medicale care refuza imunizarea sau testarea ar putea ramana fara loc de munca, daca nu isi revizuiesc decizia in termen de 30 de zile.

”Ieri, Ministerul Sanatatii a pus in transparenta decizionala proiectul de lege privind obligativitatea certificatului digital UE pentru personalul medical, respectiv pentru personalul din IGSU, Inspectoratul General de Aviatie si pentru personalul din laboratoarele medicale.

Este o masura necesara in aceasta perioada, este o masura care se aplica pe perioada starii de alerta, un proiect legislativ care va fi introdus in Guvern si cu care Guvernul se va prezenta in Parlament.

In cazul in care nu se prezinta, avem de-a face cu o persoana din sistemul medical care nu este vaccinat, nu a trecut prin boala si nu se testeaza, va fi suspendat contractul individual de munca, respectiv dupa 30 de zile de la suspendare poate avea loc si incetarea contractului de munca”, a declarat, marti, Cseke Attila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea