Social

#cristian popescu piedone #dosar #colectiv

Veste buna pentru Cristian Popescu Piedone in dosarul Colectiv. Ce au decis judecatorii

Veste buna pentru Cristian Popescu Piedone in dosarul Colectiv, care se apropie de final. Judecatorii au schimbat partial incadrarea juridica privind acuzatiile care i se aduc actualului primar al sectorului 5 din Capitala. Astfel, Cristian Popescu Piedone va fi judecat pentru alta fapta si ar putea primi o pedeapsa mai mica.

 

Urmatorul termen in dosarul Colectiv este pe 14 noiembrie, cand vor incepe si dezbaterile finale, iar judecatorii vor da un verdict in acest dosar. Cel mai probabil insa, hotararea de va lua anul viitor, pentru ca judecatorii au la dispozitie 90 de zile de la incheierea dezbaterilor pentru a se pronunta si pentru a motiva decizia.

Judecatroii Curtii de Apel au acceptat cererea lui Cristian Piedone si nu va mai fi judecat pentru abuz in serviuciu cu conseciunte deosebit de grave. Mai exact, a fost schimbata incadrarea juridica, iar fostul primar al Sectorului 4 va fi judecat pentru abuz in serviciu. In aceasta situatie sunt si functionarii Primariei implicati in acest proces.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea