Social

#gunter verheugen #criza economica #optimismul american #barack obama

Verheugen: Capitalismul a crezut ca poate face orice, nepedepsit

Gunter Verheugen , comisarul european pentru Industrie, a vorbit despre provocarile economice aflate in fata unei Europe tot mai afectate de criza financiara mondiala .

Mesajul oficialului comunitar este clar: ar trebui sa invatam ceva din optimismul debordant al Statelor Unite ale Americii pentru ca "vom reusi atata timp cat chiar ne dorim", a declarat Barack Obama, intr-un interviu din saptamanalul german Der Spiegel.

Verheugen vorbeste despre noul locatar al Casei Albe cu invidie, precizand ca "Obama propune un pachet financiar gigantic de stimulare economica pe care nicio alta tara nu si l-ar putea permite fara a intra in faliment".

"Un lucru este cert: presedintele american este indraznet si pune totul in joc. El este apasat de o mare responsabilitate . Totusi, Europa nu trebuie sa creada ca Obama poate rezolva problema de unul singur", a declarat Verheugen. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea