Social

#vedete #sabyc #ovule #donatoare

Vedete din show-biz, printre donatoarele de la Sabyc

Noi detalii ies la iveala in dosarul traficului de ovule de la clinica Sabyc din Capitala. Avocatul unuia dintre principalii acuzati din acest caz a declarat astazi, in fata judecatorilor care judecau recursul privind arestarea conducerii clinicii bucurestene ca printre donatoare se aflau si persoane din show-biz-ul romanesc.

Avocatul lui Harry Mironescu, seful clinicii Sabyc, le-a precizat membrilor Curtii de Apel care judecau cazul ca cei trei arestati nu reprezinta un pericol social , de aceea pot fi judecati in stare de libertate.

In incercarea sa de a le usura soarta celor trei arestati, avocatul Titus Sanu a precizat ca in dosar se face precizare numai la femeile despre care se spune ca cei trei ar fi profitat, desi situatia nu a fost intru totul asa.

"Instanta fondului vorbeste de femei cu stare materiala precara dar, printre donatoare senumara si mici staruri ale showbiz-ului romanesc[…]pot sa va spun ca pe unele dintre donatoarele de la Sabyc le vad foarte des la televizor!", a declarat aparatorul acuzatilor, citat de Evenimentul Zilei. Sanu nu a vrut insa sa spuna numele respectivelor persoane, pentru a nu incalca confidentialitatea actului medical.

Procurorii spun ca printre donatoare se aflau si eleve de liceu

In replica la pledoaria avocatului apararii, procurorul le-a spus judecatorilor despre riscul pe care eliberarea celor trei l-ar aduce atat pentru ancheta, cat si pentru martorii acuzarii. Potrivit EVZ, el a adus in discutie si faptul ca printre donatoare se aflau si eleve de liceu, care erau atrase cu sume de bani pentru a-si oferi ovulele.

Curtea de Apel s-a intrunit astazi pentru a judeca recursul celor trei medici din conducerea clinicii Sabyc din Capitala impotriva mandatelor de arestare eliberate pe numele lor. Harry Mironescu, Yair Miron si Cecilia Borza au fost arestati preventiv, in urma cu o saptamana de judecatorii Tribunalului Bucuresti, sub acuzatia de constituire a unui grup infractional organizat si de organizarea traficului de celule de origine umana in scopul obtinerii unui folos material.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea