Social

#vasile turcu #dna #audieri #opera #contract

Vasile Turcu, din nou la DNA in dosarul "Opera"

Vicepresedintele Consiliului de Administratie al Dinamo, Vasile Turcu , s-a prezentat, luni, la DNA, la iesire el declarand ca procurorii nu au probe impotriva sa in ancheta referitoare la un contract de reparatii semnat cu Opera Romana .

Turcu a mai spus ca el nu a avut nici calitatea si nici dreptul de a incheia contracte ce fac obiectul cercetarilor Directiei Nationale Anticoruptie, sustinand ca pentru fiecare firma de-a sa are administratori care l-au asigurat de legalitatea afacerii cu Opera Romana , informeaza Newsin.

"Procurorii cauta un varf de ac intr-un car cu fan", a afirmat vicepresedintele Dinamo, care a acuzat din nou ca ancheta impotriva sa este una politica. Vicepresedintele Consiliului de Administratie al Dinamo a stat, luni, aproximativ 20 de minute in sediul DNA: Vasile Turcu s-a prezentat si pe 3 noiembrie la DNA, la iesire el afirmand ca a fost chemat in legatura cu ancheta referitoare la un contract de reparatii semnat cu Opera Romana, dar si pentru alte dosare.

Turcu a afirmat ca semnat o declaratie ca este nevinovat si ca nu cunoaste amanuntele contractului semnat de Ludovic Spiess si de administratorul firmei care a facut reparatiile.

"Ludovic Spiess era un om care nu avea nevoie de bani si nu avea nevoie sa ia mita de la mine. Prima data a fost o selectie de oferte pentru renovarea a trei camere la Opera Romana. Ulterior, Spiess mi-a spus ca a facut rost de bani si atunci am mai renovat alte cinci camere", a afirmat actionarul Dinamo. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea