Social

#vasile blaga #referendum #contestatie referendum #anulare referendum

Vasile Blaga: Orice contestatie cu privire la referendum nu-si are rostul

PDL solicita USL sa respecte legea pentru ca presedintele Traian Basescu sa-si reia atributiile, a anuntat, marti, Vasile Blaga, liderul democrat liberal. Blaga mai spune ca orice contestie cu privire la referendumul din 29 iulie nu isi are rostul.

"Ne asteptam ca institutiile statului sa faca pasii urmatori stabiliti de lege. Presedintele este indreptatit sa-si reia prerogativele, cerem USL sa respecte prevederile legii, asa cum au fost ele stabilite de la inceput. Orice contestatie cu privire la referendum nu-si are rostul", a spus presedintele PDL.

Blaga a mai amintit despre solutiile pe care USL incearca pentru inlaturarea presedintelui Basescu: revenirea la forma initiala a Legii referendumului, luarea unei decizii pe baza neprezentarii la vot, schimbarea cifrelor in functie de numarul de votanti.

"Toate aceste incercari nu sunt decat pierdere de timp si noi semnale de instabilitate transmise de USL mediilor economice internationale. Solicitam USL sa renunte la orice intimidare la adresa judecatorilor Curtii Constitutionale. USL trebuie sa treaca in sfarsit la guvernarea tarii", a adaugat Vasile Blaga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea