Social

#vasile blaga #candidatura #sefie pdl

Vasile Blaga ia in calcul o posibila candidatura la sefia PDL

Vasile Blaga, presedintele Senatului, a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca ia in calcul o posibila candidatura la sefia PDL, dupa ce Emil Boc si restul conducerii si-au anuntat demisiile, scrie ziare.com.

"Oricine candideaza intr-o echipa. Eu nu am spus ca nu voi candida, cum nici nu am spus ca voi candida. Probabil ca, daca colegii vor ajunge la concluzia asta - si au fost astazi voci destule in BPN care se indreptau spre astfel de solutie - atunci o sa ma consult si vom merge mai departe. Numai ca important e cum va merge partidul unit mai departe", a spus Blaga.

Intrebat daca exclude candidatura pentru functia de presedinte al PDL, Vasile Blaga a raspuns: "Nici pe departe".

Duminica va avea loc un nou Consiliu National de Coordonare in cadrul caruia democrat-liberalii vor decide ce strategie vor adopta pe viitor. Tot atunci, se va stabili si data la care vor avea alegeri pentru o noua conducere. Deocamdata, interimatul este asigurat de actuala conducere PDL.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea