Social

#varujan pambuccian #alegeri parlamentare #grupul parlamentar al minoritatilor nationale

Varujan Pambuccian: Alegerile parlamentare vor fi castigate probabil de USL

Varujan Pambuccian, liderul Grupului Parlamentar al Minoritatilor Nationale din Camera Deputatilor, este de parere ca intre PDL si USL va continua razboiul "de uzura".

Intrebat de Ziare.com daca USL si Traian Basescu vor reusi sa coabiteze, Pambuccian a raspuns: "Nu, dupa parerea mea, va urma un razboi de uzura, continuu. Din pacate, si asta ma ingrijoreaza foarte mult, este implicata si zona 'represiva' a statului, si deja, lucrurile iau turnuri urate de tot. O sa mergem in stilul asta binecunoscut in continuare, din pacate".

In ceea ce priveste alegerile parlamentare din decembrie, Pambuccian sustine ca vor fi castigate de USL. "Dupa ce s-a intamplat la referendum, e foarte usor de anticipat. Probabil ca vor fi castigate de USL, probabil ca va avea peste 50%. Probabil ca si PDL a avut de castigat destul de mult din criza care a fost si va avea un scor mai bun", a spus Pambuccian.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea