Social

#vremea weekend #prognoza meteo #vremea bucuresti #vremea litoral

Vara atipica! Cum va fi vremea in acest weekend

Despacheteaza bagajul de vacanta si fa-ti planuri pentru petrecerea weekendului in casa. Acest sfarsit de saptamana este marcat tot de ploi si furtuni de vara. Abia spre sfarsitul intervalului ne vom putea bucura de razele soarelui.

Ziua de vineri va fi marcata de ploile care vor stropi nordul, nord-estul, sud-estul si centrul Romaniei. Pe litoral acestea vor fi insotite de descarcari electrice, rafale de vant si, pe alocuri, grindina. Temperatura medie la nivelul intregii tari va fi de 23 grade Celsius, usor mai scazuta in nordul Moldovei.

Sambata, aversele vor continua sa loveasca Dobrogea, centrul si nordul tarii, in celelalte regiuni fiind conditii de cer innorat cu sanse slabe de aparitie a ploilor. Temperatura va fi cuprinsa intre 25 si 26 grade Celsius.

Duminica, turistii de pe litoral se pot bucura de razele soarelui, in restul tarii cerul ramanand partial noros. Sansele de ploaie sunt insa minime. Valorile termice pentru ultima zi de weekend vor fi cuprinse intre 27 si 30 de grade.

Foto: feli-popa.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea