Social

#romani cumparaturi Black Friday #cumparaturi Black Friday #vanzari black friday #black friday

Vanzari-record de Black Friday! Pe ce au dat romanii banii

Black Friday 2016 va depasi cu mult editia de anul trecut! Romanii au cheltuit deja zeci de milioane de lei, spre bucuria comerciantilor, care se asteapta sa aiba vanzari de trei ori mai mari fata de editia din 2015 a Black Friday!

„Cifrele sunt incredibile de Black Friday. Toti retailerii au trafic si vanzari mult peste asteptari. Traficul inregistrat de unii retaileri astazi depaseste volumul inregistrat intr-o luna”, a declarat vineri directorul executiv al Asociatiei Romane a Magazinelor Online (ARMO), Florinel Chisu, potrivit News.ro.

Acesta a spus ca retailerii se asteapta la vanzari de trei ori mai mari decat in aceeasi perioada din 2015. Potrivit datelor transmise de PayU Romania, valoarea tranzactiilor online ajunsese la 19,9 milioane de lei in intervalul 00.00 - 09.36, iar cosul mediu de cumparaturi online era de 832 de lei.

Din tranzactiile online inregistrate de retaileri in intervalul 00.00- 09.36, circa 70% au fost pentru produse IT&C, 7% pentru fashion, iar 14% pentru alte categorii din retail.

„In primele 4 ore de la startul editiei 2016 a Black Friday am avut un numar record de vizite, de 6 ori mai mare fata de editia Black Friday din 2015, si un numar record de comenzi pe mobile, cu 165% mai multe fata de anul trecut. Produsele de lux aduse special pentru aceasta editie au fost in topul preferintelor clientilor", a declarat Andrei Chirila, Chief Marketing Officer Fashion Days, conform stirileprotv.

Si site-urile de reduceri au inregistrat o crestere considerabila a produselor vandute. “In primele 10 ore am avut o crestere de 200% a comenzilor. Cele mai cautate produse de Black Friday sunt smartwatch-urile si sistemele de supraveghere”, spune Radu Banzea, manager Teamdeals.ro.

eMag a raportat pana la ora 11.00 o valoare totala a comenzilor la produsele cu reduceri de Black Friday de peste 167 de milioane de lei, anticipand ca volumul acestora va ajunge la sfarsitul zilei la 250 de milioane.

Sentimente la reduceri, la mare cautare

De Black Friday, si site-urile de matrimoniale au inregistrat o crestere a solicitarilor. "Pe site-ul Sentimente.ro, interesul utilizatorilor pentru abonamentele VIP s-a dublat in primele 12 ore de Black Friday comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut", declara Flori Dragomir, vicepresedinte cofondator Sentimente.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea